Uplatňovanie princípu transparentnosti na trhu produktov - Košútová, Tatiana, 1962-
Spoločenská zodpovednosť a jej definícia podľa technickej dormy ISO 26000. Princíp transparentnosti a poskytovanie informácií o produktoch. Informácie o produktoch. Nedostatky v označovaní produktov. Niektoré ďalšie informácie o produktoch.