Nástroje a metódy manažérstva kvality - Krnáčová, Paulína, 1983-
Využívanie nástrojov a metód manažérstva kvality v praxi. Vybrané nástroje manažérstva kvality. Nástroje a metódy uplatňované v praxi dodávateľov automobilového priemyslu. Vývojový diagram. Diagram príčin a následkov (Ishikawov diagram). Paretov diagram a Paretova analýza. Formulár pre zber údajov. Histogram.