Zelené lietanie - Woody, Todd
Produkty, ktoré by mohli spôsobiť najväčšiu revolúciu v leteckej doprave za posledné generácie - ľaničník siaty z čeľade kapustovitých a olej, ktorý možno vyťažiť z viacerých druhov rias. Prvý pokusný civilný transatlantický "biolet". Aerolínie podporujú biopalivá. Riešenie závislosti od fosílnych palív v leteckom priemysle. Koľko ľaničníka bude reálne možné dopestovať. Rýchlosť prechodu na zelené palivo bude závisieť od ceny.