Banky se přesouvají do mobilních telefonů - Sedlář, Radek
Mobilné bankovníctvo ako jedno z najviac dostupných nástrojov prepájajúcich klienta s bankou. Prístup k mobilnému bankovníctvu a pokrytie mobilných sietí. Rozširovanie bankových služieb prostredníctvom mobilných telefónov, tabletov a podobných zariadení.