Celostná pripravenosť ľudských zdrojov pre pracovné uplatnenie - Matulčíková, Marta, 1964-
Požiadavky trhu práce a ich odraz vo vzdelávaní. Analýza požiadaviek na výkon pracovných činností a jej význam pri príprave kvalifikovaných ľudských zdrojov. Príprava vzdelávania v súčasnom dynamickom prostredí. Rozhodujúce faktory, ktoré môžu ovplyvniť zamestnateľnosť.