Bolonský proces - reforma terciárneho vzdelávania - Chuguryan, Simona, 1977-
Hlavné ciele Bolonského procesu, ktorý je najrozsiahlejšou reformou v oblasti terciárneho vzdelávania. Zameranie sa na kvalitu vzdelávania vysokoškolských inštitúcií a zosúladenie vysokoškolských systémov v rámci signatárskych štátov.