Shluková analýza poptávkové strany trhu základních bankových služeb - Draessler, Jan
Trh základných bankových služieb fyzickým osobám pre nepodnikateľské účely, ktoré sa označujú ako retail core banking services (RCBS). Klasifikácia klientov bánk a vymedzenie základných skupín vo vzťahu k transakciám na účtoch klientov. Analýza dopytu na trhu RCBS.