Uplatňovanie systému manažérstva kvality strediskách cestovného ruchu v Španielsku - Holúbeková, Katarína
Zlepšovanie kvality v strediskách cestovného ruchu je základným predpokladom pre uspokojenie potrieb návštevníkov, dosiahnutie konkurencieschopnosti strediska a zabezpečenie trvalo udržateľného rozvoja cestovného ruchu. Jedným z opatrení, ktoré môžu prispieť k zlepšovaniu kvality strediska cestovného ruchu, je zavedenie systému manažérstva kvality. Uplatňovanie systému manažérstva kvality v španielských strediskách cestovného ruchu.