Ako zmeniť finančné oddelenie - Bodi, Marian
Od finančných riaditeľov sa v súčasnosti očakáva viac ako iba prísny dohľad nad firemnými výdavkami. V informačnom veku sú pre rast firmy zvyčajne najdôležitejší talentovaní ľudia a správne informácie. Cesta finančného oddelenia k vyššej pridanej hodnote.