Using the Tools of Experimental Economics in Variouse Pension Schemes Analysis - Péliová, Jana, 1976-
Experimentálna ekonomika a analýzy rôznych schém v penzijných systémoch. Demografické aspekty európskych krajín. Penzijný systém Slovenskej republiky. Využitie ekonomických experimentov pre analýzu stimulov (podnetov).