Získavanie a výber zamestnancov ako proces - Poniščiaková, Oľga
Získavanie a výber zamestnancov predstavuje dôležitú súčasť manažmentu podniku a prispieva rozhodujúcou mierou k faktorom jeho fungovania. Proces výberu a získavania zamestnancov ako súčasť riadenia ľudských zdrojov. Vnútorné a vonkajšie zdroje získavania zamestnancov. Prehľad výhod a nevyhod použitia metód na získavanie zamestnancov.