Malé a stredné podniky ako dôležitá súčasť EÚ - Nekolová, Veronika, 1984-
Charakteristika a typológia malých a stredných podnikov v Slovenskej republike. Prieskum, ktorý zisťoval vnímanie dopadu pozitívnych ako aj negatívnych zmien na MSP po vstupe Slovenska do EÚ. Malé a stredné podniky ako dôležitá súčasť Európskej únie. Iniciatíva pre sektor malých a stredných podnikov - Small business act.