Niekoľko netradičných myšlienok o dlhovej kríze - Vlachynský, Karol
Názory dlhoročného člena SAF, významného slovenského akademika, prof. Karola Vlachynského na príčiny dlhovej krízy, rastu zadlženosti, majetkovej nerovnosti a anomálie finančného systému.