Experimentálna ekonómia vo verejných statkoch - Kováč, Urban
V príspevku sa autori venovali experimentom v oblasti verejných statkov konkrétne aplikácii na daňovú teóriu. Experiment je napomocný hlavne pri výučbovom procese, kde študenti si môžu overiť dopady zavedenie dane na krivky dopytu a ponuky.