Economic crisis and its impacts to the selected region - Seňová, Andrea
Rastúca ekonomická kríza a súčasný stav ekonomiky Slovenska. Ekonomická kríza a jej vplyv na košický región. Vplyv krízy na HDP, nezamestnanosť, obchodný sektor a autonómiu v košickom regióne. Súčasné a budúce trendy ekonomického vývoja košického regiónu.