Vykazovanie podľa IFRS a hospodárska kríza - Parajka, Branislav, 1981-
Počiatky vzniku Medzinárodných účtovných štandardov IAS (International Accounting Standards), predchodcu IFRS. Použitie IAS/IFRS v Európskej únii a vo svete. Hospodárska kríza a účtovne závierky zostavené v súlade s IFRS.