Cestovné náhrady pri zahraničnej pracovnej ceste - Silná, Renáta, 1981-
Komplexný pohľad na cestovné náhrady pri zahraničných pracovných cestách, aj z daňového hľadiska, vrátane stravného a vreckového ako povinnosti zamestnávateľa.