Významný príspevok k procesu inklúzie marginalizovaných rómskych komunít - Godla, František
Projekt, ktorého cieľom je vytvoriť podmienky pre intenzívnejší a komplexnejší prístup k inklúzii marginalizovaných rómskych komunít zo sociálne znevýhodneného prostredia.