Globálny a regionálny vývoj outputu a medzinárodného obchodu - Obadi, Saleh Mothana
Doterajší vývoj globálnej ekonomiky a globálna nerovnováha. Výzvy a riziká globálnej ekonomiky. Perspektíva globálneho obchodu a vývoj cien primárnych komodít.