Stratégie investovania suverénnych fondov - Bačišin, Vladimír
Pojem suverénne investičné fondy. Investičná stratégia suverénnych investičných fondov. Štruktúra aktív suverénnych investičných fondov s rôznymi investičnými stratégiami.