Shusterman und Arendt - zwei philosophische Ansichten an das Unterhaltsame in der Kunst - Chmelárová Marková, Hana, 1981-
V príspevku sú naznačené dva prúdy myslenia, ktoré sa hlbšie zaoberajú pojmom zábavy v kultúrnom kontexte. Na jednej strane je triezva pragmatistická myšlienka takpovediac otvoreného konca, na strane druhej je presne vymedzená definícia pojmu zábavy, ktorá sa v mnohých bodoch odlišuje od pragmatistického pohľadu.