K otázke českých kontaktových javov v slovenskom vyjadrovaní - Kvapil, Roman, 1971-
České kontaktové javy v slovenskom vyjadrovaní a pôsobenie českých výrazových prvkov na slovenské výrazové prvky. Frekventované slová a slovné spojenia - ich nesystémovosť v štruktúre spisovnej slovenčiny.