Konkurencieschopnosť - prehľad jej koncepcií a prístupov k meraniu - Kubicová, Jana, 1961-
Prehľad súčasnej vedeckej literatúry, v ktorej sa definuje pojem konkurencieschopnosť, a v ktorej sa uvádzajú možné spôsoby a ukazovatele jej merania.