Substantívum v lexike odborného jazyka - Peczeová, Eleonóra
Prezentácia a porovnanie výsledkov analýzy slovenského a nemeckého odborného ekonomického textu z hľadiska rozvrstvenia jeho slovnej zásoby na lexiku odbornú, všeobecnovednú a hovorovú. Fungovanie substantíva ako najtypickejšieho pojmového slova vo všetkých skupinách. Terminologická nasýtenosť odborného jazyka.