Stratégia Buy and Hold - Adamík, Marián
Dlhodobá investičná stratégia Buy and Hold, jej základná charakteristika, prednosti aj zápory. Okruh investorov, pre ktorých je táto stratégia vhodná. Príspevok podáva aj základné informácie o investovaní do blue chips spoločností a o indexovaní pri Buy and Hold. Uvádza výhody, ktoré má táto investičná stratégia pre menšieho konzervatívneho investora v porovnaní s aktívnym investovaním.