Teória a prax využitia bakalárskeho štúdia - Juhászová, Zuzana, 1970-
Analýza výsledkov testov s následným odporúčaním a upresnením požiadaviek na zostavenie testov z povinných predmetov z oblasti účtovníctva pre nasledujúce prijímacie konanie uchádzačov o druhý stupeň vysokoškolského štúdia.