Riziká na komoditných trhoch - Árendáš, Peter, 1986-
Komoditné trhy sú jednou z najdôležitejších súčastí ekonomiky, nakoľko sa na nich obchoduje so vstupmi do výrobného procesu. Riziká spojené s investovaním do komodít. Cenový vývoj komodít. Riziká investovania do komoditných derivátov, komoditných fondov, do akcií ťažobného sektora, do mien krajín s orientáciou na produkciu komodít.