Jednotná prezentácia štátu ako nástroj vonkajšej komunikácie krajiny - Česká republika - Mattoš, Boris, 1977-
Vnímanie značky Česká republika. Koncepcia jednotnej prezentácie ČR. Zisťovanie hodnoty značky a imidžu krajín. Metódy merania.