Dvadsať rokov audítorskej profesie na Slovensku - čo s audítorskou dokumentáciou? - Kareš, Ladislav
Archivovanie audítorskej dokumentácie. Zákon o audítoroch, audite a dohľade nad výkonom auditu. Zákon č. 395/2002 Z. z., o archívoch a registratúrach. Vyhláška Ministerstva vnúta SR č. 628/2002 Z. z., ktorou sa vykonávajú niektoré ustanovenia zákona o archívoch a registratúrach a doplnenie niektorých zákonov.