Odborná analýza PHSR mesta Bratislava - Billý, Ľubomír
ČO je PHSR - Plán hospodárskeho a sociálneho rozvoja obce. PHSR mesta Bratislava. Strategická vízia PHSR Bratislavy. Šesť strategických tém rozvoja.