Medzinárodná migrácia – súčasné trendy a ekonomické koncepcie - Grešš, Martin, 1978-
Analýza hlavných trendov súčasnej medzinárodnej migrácie, faktory vplyvu na medzinárodnú migráciu a ekonomické teórie medzinárodnej migrácie.