Profilácia inovačnej výkonnosti krajín EÚ - Puškárová, Paula, 1985-
Črty inovačných aktivít v súčasnej EÚ. Inovačná profilácia na základe objemu inovačných výdavkov. Nemecko ako inovačný líder. Priemerne výkonní inovátori: Holandsko, Francúzsko, Belgicko. Inovačná profilácia na základe objemu patentov.