Tímový leadership - Ljudvigová, Ivana
Charakteristika a význam tímového leadershipu v súčasných podnikateľských podmienkach. Dva pohľady na tímový leadership - tradičný vs. zdieľaný tímový leadership. Úloha lídra pri budovaní tímu. Mýty o tímovej práci.