Due diligence - Kubaščíková, Zuzana, 1982-
Hlavné dôvody vypracovania due diligence a ochrana pred podnikateľským rizikom. Hĺbková kontrola podniku uskutočňovaná za účelom zistenia rizikových skutočností. Využitie due diligence.