Investičná politika poisťovne - Meluchová, Jitka, 1965-
Investovanie dočasne voľných finančných prostriedkov z technických rezerv komerčných poisťovní, ktoré si tieto tvoria za účelom zabezpečenia svojich záväzkov. Riadenie rizík a súlad medzi aktívami a záväzky (Asset-Liability Management). Medzinárodné štandardy pre finančné vykazovanie IAS a IFRS.