Formy finančného rizika v obdobiach poklesu realitných trhov - Karšay, Alexander, 1983-
Klasifikácia foriem finančného rizika. Analýza sledu udalostí počas kríz na realitných trhoch. Epizódy realitných kríz vo vybraných krajinách - Švédsko, Japonsko, Thajsko, Írsko, USA. Najdôležitejšie formy rizika. Indikácia formovania rizík - modely logit a probit.