Postupy Sociálnej poisťovne voči zamestnávateľom - neplatičom - Karnetová, Jana
Povinnosť zamestnanca a zamestnávateľa platiť poistné na jednotlivé druhy sociálneho poistenia. Zákon č. 461/2003 Z. z. o sociálnom poistení. Dôsledky nesplnenia povinnosti zamestnávateľa odvádzať poistné a príspevky. Vymáhanie pohľadávok v Sociálnej poisťovni. Príklady.