Problematika určovania nákladov v tepelnej energetike vo väzbe na obnoviteľné zdroje energie - biomasu - Tóth, Miroslav, 1961-
Smernica Európskeho parlamentu a Rady č. 2009/28/ES z 23. apríla 2009 o podpore využívania energie z obnoviteľných zdrojov energie a o zmene a doplnení a následnom zrušení smerníc 2001/77/ES a 2003/30/ES, ktorej implementácia sa presadzuje do národnej legislatívy jednotlivých krajín Európskej únie na zníženie energetickej závislosti a diverzifikáciu zdrojov energie.