Manažérske kompetencie - Romanová, Daniela, 1984-
Kľúčové kompetencie v rámci OECD a krajín Európskej únie. Kompetencie navrhované USA. Potreba kompetencií v podnikoch. Manažérske kľúčové kompetencie. Projekt TITTESI - meranie manažérskych kompetencií.