Podnikanie v kontexte politiky podpory investícií - Bobenič Hintošová, Aneta, 1979-
Politika podpory investícií a jej nástroje. Priama podpora investícií a nepriama forma podpory investícií. Analýza aplikácie priamych nástrojov politiky podpory investícií v Slovenskej republike. Vývoj poskytovania jednotlivých foriem investičnej pomoci v SR (2002-2010). Regionálne rozdelenie poskytovania investičnej pomoci v SR. Aktuálne nastavenie priamych nástrojov politiky podpory investícií v SR.