Manažment znalostí - faktor úspešného zavádzania nástrojov Business intelligence - Dugas, Jaroslav, 1967-
Význam podnikovej stratégie v znalostnej ekonomike. Manažment znalostí a informačné podnikateľské prostredie. Podnikové informačné a znalostné centrum. Hodnota informácií a informačný pracovník.