Podnikateľská kompetencia ako predpoklad úspešného riadenia podniku v znalostnej spoločnosti - Mesároš, Peter
Podnikateľská kompetencia a podnikateľská tendencia. Empirická analýza podnikateľskej kompetencie a tendencie študentov univerzít. Výsledky analýzy.