Spolupráce zemí BRICS klíčem k úspěchu v G20 - Rezková, Alice
Vplyv finančnej krízy na postavenie BRICS v skupine G20. Pripojenie Južnej Afriky k štátom BRIC a vznik zoskupenia BRICS v r. 2009. Tímová diplomatická práca medzi krajinami BRICS a rozvojovými štátmi v G20. Krajiny BRICS ako reprezentanti nečlenských štátov v G20.