Slovinské parlamentní volby: překvapivý výsledek i nový módní trend - Hamatová, Kateřina
Predčasné parlamentné voľby v Slovinsku, ktoré sa uskutočnili 4.12.2011. Víťaz volieb - nová politická strana Pozitívne Slovinsko, ktorá bola založená iba 22.10.2011. Druhé miesto vo voľbách - SDS (Slovinská demokratická strana). Nespokojnosť SDS s výsledkami. Aféra o možnej manipulácii volieb. Možná koalícia dvoch najsilnejších strán.