Pôsobenie znalostnej ekonomiky na rozvoj ľudského kapitálu z pohľadu mikroekonómie - Hvizdová, Eva, ml
Príspevok poukazuje na rozvoj interného trhu znalostí ako systému tvorby ľudského kapitálu, ktorý sa vyvinul z pôsobenia znalostnej ekonomiky. Vymedzenie pojmu znalostná ekonomika a odraz jej pôsobenia na mikroekonomickú sféru vo forme práce s ľudským kapitálom.