DPH u vratných obalů - Kuneš, Zdeněk
Zákon o dani z pridanej hodnoty a platcovia, ktorý v rámci ekonomickej činnosti manipulujú s vratnými obalmi. Dodanie vratného obalu, ktorý sa nepovažuje za dodanie tovaru a dodanie vratného obalu, ktorý sa za tovar považuje. Príklady z ČR.