Motívy skreslenia a opatrenia na zabránenie skreslenia účtovnej závierky - Tkáčová, Lenka
Skreslenie účtovnej závierky. Skreslenie účtovnej závierky omylom alebo podvodom. Motívy pre spáchanie podvodu. Dva typy úmyselného skreslenia informácií prezentovaných v účtovnej závierke. Opatrenia na zabránenie vykonávania podvodnej činnosti. Nevyhnutnosť vnútorného kontrolného systému.