Analýza aktivít ovplyvňujúcich pacientov pri nákupe liekov - Belaj, Andrej
Analýza marketingového správania pri výbere a nákupe farmaceutických výrobkoch podľa pohlavia, veku a vzdelania. Faktory, ktoré majú vplyv na preferencie farmaceutického tovaru. Komparácia analyzovaných údajov.