Rozmer racionálnych a emocionálnych kritérií v rozhodovacom procese - Hrabačková, Veronika
Spotrebiteľské správanie a kvantifikovanie významu emócií v nákupnom rozhodovaní. Rozmer a odlišné spracovanie racionálnych a emocionálnych podnetov v rozhodovacom procese spotrebiteľa.