Kľúčové indikátory výkonnosti so zameraním na zákazníkov v systéme CRM - Hrinda, Milan
Kľúčové indikátory výkonnosti v zákazníckej perspektíve. Prepojenie medzi systémom BSC a CRM. Návrh ukazovateľov ako kľúčových indikátorov výkonnosti zameraných na zákazníkov v systéme CRM.